Naam:
Foto’s:
214
Video’s:

Over ons

Doordat de jaartjes langzaam gaan tellen, hebben we  besloten, onze wens om ééns naar Australië te gaan, dit najaar eindelijk te vervullen.

Omdat we allebei niet houden van lange vliegreizen, hebben we de heen - en terugvlucht in twee stukken gedeeld. Zodoende  hebben we in het begin- en op het einde van onze Australië rondreis, de gelegenheid om een stukje Aziatische cultuur te beleven in Hong Kong. Daarnaast hebben we ons verzekerd van een beetje meer comfort tijdens de lange vlieguren, door een premium ticket te kopen. We zijn benieuwd of dit, de extra prijs waard is!

We verheugen ons vooral op onze rondreis door Down Under en de avonturen die we daar ongetwijfeld gaan beleven. Het aftellen is begonnen!

Over onze reis

Rondreis Autralië 2015
Datum vertrek:2 Oktober
Datum terugkomst:30 November

Na een aantal andere contingenten te hebben bezocht, is het nu de beurt aan Australië. Een reis van twee maanden door dit immens groot land.

We hebben besloten om te starten in het Noord-oosten (provincie Queensland), vervolgens naar Alice Springs te vliegen en vandaar te verkassen naar het zuidelijk gelegen Adelaide. Met de auto rijden we vervolgens naar Melbourne, waar we de oversteek maken naar Tasmanië, alvorens we via Sydney weer terug keren naar Nederland.

Na soortgelijke reizen die we maakten, in landen als Argentinië, Costa Rica, Galapagos, Colombia en Equador en niet te vergeten Z. Afrika, zijn we reuze benieuwd naar Down Under!

Het land van de kangaroo en de pandabeertjes, maar waar ook de roots van de Aboriginals liggen, een cultuur waarvan we graag kennis willen nemen!

We nemen jullie graag mee op ons weblog.

Els en Tjeu

Bezochte landen

Wij hebben 33 landen (14%) bezocht:

Argentinië, België, Brazilië, Canada, Chili, Colombia, Costa Rica, Cyprus, Duitsland, Ecuador, Egypte, Frankrijk, Gambia, Griekenland, Hongarije, Israël, Italië, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Panama, Polen, Portugal, Spanje, Thailand, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Zwitserland.